Berättelsen om en sömnmeditation

Du kan provlyssna här:

Lätt att Somna

– Tänk att få hjälpa människor att återfå sömnen. Det är helt underbart. Det vill jag om berätta för dig.

-Hur var den? ”Det vet jag inte, jag somnade”. Det sa en person som provat min sömnskiva.

Det är som att se sina sömnproblem sakta flyta iväg och upplösas genom en skön berättelse som låter sinnet komma till ro och kroppen vila.

Till din telefon eller dator

Lätt att Somna som är rosad av användarna finns i två varianter. En innehåller bara behagligt tal och är helt utan musik. Den andra innehåller samma tal och har härlig och lugn musik som kan leda dig till sömn. Den heter ”Lätt att Somna – nu med sköna toner”

Om du alltid vill ha tillgång till sömnhjälpen ”Lätt att Somna” eller ”Lätt att Somna – nu med sköna toner” som finns för din telefon och dator, så kan du streama den hos flera streamingtjänster:

Streama bara tal: Lätt att Somna
Nextory
Storytel
Bokus Play

Streama både tal och musik: Lätt att Somna – nu med sköna toner
Nextory
Storytel
Bokus Play
Bookbeat

Eller låna den på ett bibliotek i Sverige eller Finland. Listor över svenska bibliotek som har dem för nedladdning:
Bara tal                      

Lätt att Somna Tal och musik        

Lätt att Somna – nu med sköna toner

o och möjlighet att beställa Internat Internetbokhandleln som mp3

Du kan också köpa den hos din internetbokhandlare (t.ex. Adlibris pris 59 kronor, och hos Bokus pris 59 kronor hösten 2020).

För att beställa hos Bokus
Klicka här

För att beställa hos Adlibris
Klicka här

Lätt att Somna

Mer om Lätt att Somna

Lätt att Somna innehåller behagligt tal (finns med eller utan musik). Den är från början utvecklad för och tillsammans med en älskad livskamrat som hade svårt att somna. Nu är den anpassad för alla.

Det är som att se sina sömnproblem sakta flyta iväg och upplösas genom en skön berättelse som låter sinnet komma till ro och kroppen vila.

Sagt om Lätt att Somna och mitt arbete som coach

Rekommenderad av EXPRESSEN  – nästan längst ned på sidan

Klipp från Expressens hälsosida
Klipp ur Expressens hälsosida 8 dec 2010

”Faktiskt det som hjälpt mig bäst! Å jag har prövat mycket. Jag menar även ljudbok generellt. Det blir som en godnattsaga.” L B

”Jag lovar er att man somnar 💤 när han pratar. Fantastiskt!!!” Personlig Tränare

”En ypperlig sömnskiva!” CT, reg. fastighetsmäklare

”Jag har tidigare prövat massor av olika sorters sömnhjälp och var minst sagt skeptisk. Lätt att somna fungerade dock och jag somnade.” Statistiker

”Lätt att somna knockar mig.” ”Så j-kla bra 👌🏻 – 11 poäng av 10.” G Lärare

”Jag vet inte hur den var, för jag somnade 🙂 ” NLP Trainer

Andra vitsord om min verksamhet att ge hjälp:

”Anders är en enastående coach” CK

”Anders var, för mig, en fantastisk mental coach inför ett tufft Marathon-lopp, som senare kallades helvetesmaran, då det blev över 30 grader varmt, många bröt och andra fick extremt dåliga tider. Trots det gjorde jag en otroligt bra tid, som också var personbästa” D E

”Glömmer aldrig när Anders körde avslappning med träningsgruppen i Spanien, det var magiskt!” Personlig tränare

Kunders recensioner på Appstore:

5 stjärnor på Appstore 

”Om ni lider av att inte somna lätt så hjälper denna appen absolut!! Den är klart värd 5 stjärnor” Angelinamanada

”Seriously. My improved rest has increased my access to my own force and it has improved my result in my business. Anders work have improved the quality of my sleep, as well as my relations and my life in large. I’m grateful for these gifts.”, David Pilbäck / Gnistra Städ

”Efter fem år med svåra insomningsbesvär är jag så glad att detta funkar på mig! Jag somnar precis in i slutet av hypnosen men vaknar till när den tar slut så jag sätter på den igen och efter några minuter somnar jag in och sover gott! Helt otroligt!”, Tjejen74

Från en enkätundersökning av köpare:

”Den bästa jag provat”, man Stockholm

”Jag är mycket nöjd med rösten. Den är lugn, avspänd, trygg och behaglig” ”Jag slappnar av med ett leende”, kvinna Stockholm

”Jag är särskilt nöjd med att det inte är musik på skivan”, man Stockholm

Sömnskivan är speciell. Den är utvecklad för och tillsammans med en älskad livskamrat som hade svårt att somna.

– Det började med att jag var tillsammans med en kvinna som hade svårt att somna. Hon kunde ligga vaken i timmar, vända och vrida sig och tänka på allt möjligt som oroade henne – på morgondagens arbetsuppgifter, dotterns skolgång etc. Men det som egentligen ofta gjorde att hon inte kunde sova var att hon var orolig för att inte somna. Många gånger blev hon tvungen att ta till sömntabletter, vilket hon inte ville

Då bestämde jag mig för att be att få hjälpa henne med meditation. Det ville hon gärna. På kvällen när hon lagt sig satte jag mig på en stol bredvid sängen och började tala sakta, lugnt och tydligt. Efter ca tio minuter hör jag hur hon andas som man gör när man håller på att somna, och efter ännu någon minut en lätt snarkning. Wow!, tänkte jag, det fungerade! Hon hade somnat på femton minuter, utan piller.

Det här blev under en tid en kär kvällsrutin för oss (tills det inte längre behövdes, hon somnade av gammal vana…), och så småningom blev det grunden till ett manus.
                                                                                          Fungerar även för barn

Även barn från 8 år somnar skönt till ljudboken.

Tillbaka till första sidan klicka här