Berättelsen om en sömnskiva

Du kan provlyssna här:

Klicka här om du vill gå till en beställningssida för ljudboken!

Lätt att Somna

– Tänk att få hjälpa människor att återfå sömnen. Det är helt underbart. Det vill jag berätta för dig om.

-Hur var den? ”Det vet jag inte, jag somnade”. Det sa en person som provat min sömnskiva.

Det är som att se sina sömnproblem sakta flyta iväg och upplösas genom en skön berättelse som låter sinnet komma till ro och kroppen vila.

Sömnskivan är speciell, utan musik, utan lullull, med verktyg hämtade från hypnos och NLP, utvecklad för och tillsammans med en älskad livskamrat som hade svårt att somna.

Tillbaka till första sidan klicka här

Hypnos – av grekiskans hýpnos, sömn.

NLP, Neuro-Linguistic Programming, en metod för att nå sina mål.

Detta är verktygslådorna som jag använder i det jag skapar. Jag har arbetat med hypnos i tio år och har även undervisat i hypnos. Min formella coach-utbildning är NLP-Master Practitioner.

– Det började med att jag var tillsammans med en kvinna som hade svårt att somna. Hon kunde ligga vaken i timmar, vända och vrida sig och tänka på allt möjligt som oroade henne – på morgondagens arbetsuppgifter, dotterns skolgång etc. Men det som egentligen ofta gjorde att hon inte kunde sova var att hon var orolig för att inte somna. Många gånger blev hon tvungen att ta till sömntabletter, vilket hon inte ville

Då bestämde jag mig för att be att få hjälpa henne med hypnos. Det ville hon gärna. På kvällen när hon lagt sig satte jag mig på en stol bredvid sängen och började tala sakta, lugnt och tydligt. Efter ca tio minuter hör jag hur hon andas som man gör när man håller på att somna, och efter ännu någon minut en lätt snarkning. Wow!, tänkte jag, det fungerade! Hon hade somnat på femton minuter, utan piller.

Det här blev under en tid en kär kvällsrutin för oss (tills det inte längre behövdes, hon somnade av gammal vana…), och så småningom ett manus.

Som MP3 till din telefon eller dator

– I hopp om att kunna hjälpa fler (mer än en tredjedel av alla svenskar kämpar med sömnproblem av olika slag!) har jag sedan utvecklat och bearbetat texten så att den ska passa alla, och spelat in den på skiva. Den finns som nedladdningsbar MP3, till exempel på Bokus för 59 kronor.

Klicka här om du vill gå till beställningssidan för e-boken!

Rekommenderad i EXPRESSEN  – Klicka på faktarutan i Expressen:

Klipp från Expressens hälsosida
Klipp ur Expressens hälsosida         8 dec 10

                                                                                                         .
Sagt om skivan

”Den bästa jag provat”, man Stockholm

”Jag är mycket nöjd med rösten. Den är lugn, avspänd, trygg och behaglig” ”Jag slappnar av med ett leende”, kvinna Stockholm

”Jag är särskilt nöjd med att det inte är musik på skivan”, man Stockholm

Kunders recensioner på Appstore där den fanns att köpa tidigare:

5 stjärnor på Appstore

”Efter fem år med svåra insomningsbesvär är jag så glad att detta funkar på mig! Jag somnar precis in i slutet av hypnosen men vaknar till när den tar slut så jag sätter på den igen och efter några minuter somnar jag in och sover gott! Helt otroligt!”, Tjejen74

”Seriously. My improved rest has increased my access to my own force and it has improved my result in my business. Anders work have improved the quality of my sleep, as well as my relations and my life in large. I’m grateful for these gifts.”, David Pilbäck / Gnistra Städ

”Om ni lider av att inte somna lätt så hjälper denna appen absolut!! Den är klart värt 5 stjärnor” Angelinamanada

Fungerar även för barn

Även barn från 8 år somnar skönt till skivan.

Tillbaka till första sidan klicka här