Coaching – Var som helst och när som helst – via Skype

IMG_3799
Foto: Anders Fogelberg

Du kan beställa Skype-coaching – Var som helst och när som helst.

Jag vägleder dig till att få fram dina bästa sidor så du kan skapa ett fantastiskt liv.

– Jag kan till exempel ge dig verktyg för att bli lugnare och säkrare. Hur du till exempel kan sova bättre och lyckas med det du vill! Så du kan skapa ett fantastiskt liv. Visst är det något du vill…(Klicka på länken ”Read More” nedan så får du veta mer om hur du kontaktar mig)
– Visst låter det oemotståndligt skönt och något som du vill vara med om… Om du vill ha en session med mig, så är du välkommen att kontakta mig per tel, mail eller sms och föreslå några tider som skulle passa dig. Så återkommer jag snarast till dig.

Hur coachingen går till
Mina sessioner pågår under en timme och börjar med att du berättar lite om din nuvarande situation och vad du vill uppnå. Jag ställer frågor till dig och delar med mig av olika erfarenheter och strategier.

Därefter förstärker jag dina mål under hypnos om du vill det. Hypnos är ett helt naturligt tillstånd. Man upplever det på olika sätt, men det är som ett slags mellanläge mellan sömn och vaket tillstånd.

Min bakgrund
Min utbildning är NLP Master Practitioner och omfattande hypnosutbildning. Jag har även undervisat andra coacher i grunderna för NLP och hypnos.

Jag har coachat sedan 2005, dvs i 15 år. Jag har också en lång yrkes- och livserfarenhet. Jag har bland annat arbetat som jurist och varit chef och vd i olika bolag. Jag har hjälpt personer med till exempel att bli lugnare vid uppkörning, sova bättre, bli bättre idrottare, bli av med rädsla för vaccination, bli framgångsrikare företagare eller att bli lugn och nöjd med sin nuvarande situation.

Jag har också, som jag nämnde ovan, Aerfarenhet av idrottscoaching, som när jag hjälpte en person som genomförde ett marathon-lopp år 2007 med ett strålande resultat trots att det var värmerekord – loppet kallades Helvetesmaran med 30 grader i skuggan. Massor av deltagare bröt och de som fullföljde fick usla tider, förutom min klient som gjorde personbästa!

Till och med jag blir imponerad av vad som är möjligt att uppnå med hjälp av hypnos.

Det kostar 1.500 kr
Coachningen tar en timme och det är viktigt att du är ostörd under hela sessionen. Stäng av mobilen m.m. En session kostar 1.500 kr.

Jag använder ofta Skype eller någon annan mötesplattform med bild, så du ser mig och jag ser dig. Jag tar också emot besök och har även telefonmöten.

Hur vi går vidare Praktiskt upplägg
När du vill ha coaching/vägledning av mig är du välkommen att höra av dig till mig per tel, mail eller sms.

Kontaktuppgifter: klicka här

Tillbaka till första sidan klicka här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *