Guidad avslappning ger kraft och inspirerar personalen

Livspusslet är ofta stressigt och krävande. Tänk dig då att ha en härlig guidning till avslappning som ger kraft och inspirerar. Guidningen innehåller också tips för självavslappning.

Jag erbjuder det för ledning och för medarbetare. Det går bra i grupp eller enskilt, på event eller på arbetsplatsen. Jag har t.ex. gett avslappning på träningsläger för Pergament Training.

Jag heter Anders Fogelberg och har en bakgrund som vd och coach med mångårig erfarenhet. (Klicka på länken nedan ”Read More”)

Anders Fogelberg
Anders Fogelberg, Talare Foto:.Pirkko Koistinen

Avslappningsguidning
Avslappningsguidning gör att alla i företaget kommer att må bättre, tänka klarare och som bonus få behålla ett skönt lugn både i arbetet och i det övriga livspusslet. Visst vore det oemotståndligt att välja en sådan skön stund. Jag ger också tips om hur du framöver kan skapa lugn igen i olika situationer på jobbet och på fritiden.

Jag har exempelvis gett avslappningsguidning på ”Träningsläger med rawfood” i Spanien, arrangerat av Pergament Training. Deltagarna tackade mig för en makalöst underbar avslappning. En av dem sa ”Jag har aldrig varit så avslappnad tidigare”. 

Guidningen pågår cirka en timme. I korthet… man blundar så guidar jag till härlig avslappning med lugn röst.

Om du vill ta kontakt för information om priser och förslag till upplägg: Klicka här

Talar om positivt tänkande
Jag är också talare. Kanske du vill att jag talar om spännande och värdefulla saker man kan åstadkomma med positivt tänkande eller hypnos. Det kan handla om tips om hur man kan bli mer målmedveten eller hur man kan bli av med oro.

Du kan också få ett inspirerande föredrag om hur jag hjälpte en löpare att få makalösa resultat på Maraton-lopp (hur gick det till egentligen) eller historien om han som glömt koden till sitt kassaskåp och fick hjälp genom hypnos.

Du kan få detta för hela företaget, för enskilda medarbetare eller ledningen, t.ex. vid en kick-off eller annat event.

Om du vill ta kontakt för information om priser och förslag till upplägg: Klicka här

Tillbaka till första sidan klicka här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *